• 225
    o kadar saçma bir transfer politikası yürütülüyor ki şu an, takım şampiyon olsa bile ffp yemesi ciddi bir ihtimal.
    türkiye liginin çapı belli, türk takımlarının da ha keza öyle. ligi türkiye dışında izleyen yok, takımları türkiye dışında takan yok.
    futbol endüstriyelleşti ama türk futbolu değil. avrupa ülkeleri sanayileşirken osmanlı'nın durumu gibi şu anda türk futbolu.
    evet endüstriyel futboldan bahsediyoruz ama o endüstriyel futbol batı avrupa'da. türk kulüpleri geçtim dünyanın çeşitli pazarlarına giriş yapıp büyümeyi, kendi ülkesindeki potansiyeli bile kullanamıyor. yayın geliri dışında doğru düzgün gelir kalemi yok. yıllık seyirci ortalaması 15.000. hal böyleyken galatasaray'da açlık sınırı 2 milyon euro. 2 milyon euro'nun aşağısında kazanan adam, nasıl top oynamadığına hiç bakmadan zam diye bağırıyor. (bkz: yasin öztekin)

    takım dört sene üst üste şampiyonlar ligine gitmesine rağmen ffp yemekten kurtulamamıştı. şu anda ucl yok. ve bunun üstüne o senelerin bile hiçbirinde yapılmayan transfer harcaması yapıldı. bu yatırımın getireceği en fazla şey şampiyonluk. onun da yetmeyeceği daha önce defalarca tecrübe edildi ki şu anda galatasaray'ın ligin favorisi falan olmadığı da ortada. durum çok ama çok kötü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın