aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 7509
    gstatil sebebiyle pis işleri baltalanmış oluşum. artık bunu saklamıyorlar da. "dep biletlerine çöküp satıyorsunuz biz alamıyoruz bu sefer." diyene "ama biz tribün yapıyoruz, tekerlekli dep gidiyoruz." falan diyorlar. yani masrafı da bu karaborsadan çıkarıyorlar. güzel tezgah.

    dursun özbek yönetiminin en iyi yaptığı iş. eskilerin taraftarı, şimdinin kan emici çıkarcılarını yok sayıp kulübe hem gelir hem de taraftara maç izleme imkanı sağlaması.

    gstatil olmasa ne çağlayan adliyesi önünde, ne stadda, ne x'te yönetimi istifaya davet etmeyecekler sadece "dursun abi transfer hede hödö" açıklaması yapılıp sonra kendi x hesapları ile kamuoyu oluşturmaya çalışıp yönetimi koruyacaklardı.

    ne arap seviciliğiniz, ne iktidar yalamalığınız, ne pis işleriniz biz galatasaray taraftarını temsil etmiyor.

    fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bir topluluk olmayan maddi manevi tüm çıkarları kenara bırakıp önce galatasaray demeyen herhangi bir topluluk. gfb sizden hayırlı. en azından ne mal oldukları belli.
  • 7510
    dursun aydın özbek ile bozuşmaları iki tarafı da bitirirse önümüz açık. galatasaray'dan menfaati olmayanların söz sahibi olduğu bir galatasaray için buna ihtiyacımız var.

    yönetimde öyle isimler var ki bunların işlerine çomağı galatasaray için değil kendi menfaatleri için sokuyorlar. aslında bir bakıma galatasaray için büyük bir fırsat doğabilir bu kavgadan. ancak erden bey gibi isimler aktif değilken bu kaosun bir merdivene dönüşmesi çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın