• 17295
    hali hazırda cavanda, koray veya ahmet'ten biri, carole, de jong, donk, tarık gibi isimlerden kurtulamamış takımdır. aslına bakarsanız sinan, emrah ve yasin için de uygun fiyatlar önerildiğinde gönderilsin derim.

    selçuk el mahkum kalacak. aldığı maaşı kimse vermez zira.

    öte yandan alt yapıdan ozan, atalay, yunus ve recep gibi yetenekli oyuncuları a takıma almalıyız. yaşları çok genç olabilir ama bence bu önemli değil. maç kadrosunun 21 kişiden oluştuğu bir ortamda kopan maçlarda fazlasıyla şans bulabilirler ki kumaşlarının çok iyi olduğunu bu çocukları izleyen herkes söylüyor.

    bununla birlikte 1 sol bek, 1 stoper, 1 orta saha ve bir de sol açık almamız* gerekiyor diye düşünüyorum. yapılan 6 transferin yanında bu 4 ihtiyaç da giderilirse selçuk'un iyice pasifize edildiği bir takım kurgusu oluşabilir ve sadece bu bile bizi 2-3 tık yukarı çıkarabilir.

    bir de hoca sorunumuz var. maalesef yönetim tarihinin en iş bilmez grubuyla karşı karşıyayız ve onlardan bu cesaretli adımı ben ummuyorum. tudor ise dönüşen bu yeni kadroyu bir şekle sokacağa benzemiyor. velhasıl nereden tutsak elimizde kalıyor.

    bu kadar para harcandığı bir transfer sezonunun sonunda şampiyon olamazsak battı balık yan gider..
App Store'dan indirin Google Play'den alın