• 17150
    yaklaşık 25 yıldır düzenli takip ederim. 30 yıldır da bir şekilde kalbimdedir sevgisi. en şaşaalı dönemlerini de gördüm (xamax, frnakfurt, monaco, uefa, süper kupa vb..) en dip dönemleri de (6-0, kocaeli, -3-0 serileri vb). ama şunu çok net olarak söyleyebilirim ki hayatımda hiç bu kadar takım olmayan bir galatasaray takımı görmedim.

    galatasaray bir his takımıdır. bu söz gerçektir biliyormusunuz. bizim en başarılı dönemlerimize bakın hep bu ruh vardır. gerets ile bu takım şov yaparken, veya luce ikinci senesinde ortalığı dağıtırken kadroda yıldızlar mı vardı? hayır yıldız yoktu ama ruh vardı. ne yazık ki dursun başta, tudor arkasında önce bu takımın ruhunu ödürdüler. takım tamamen birbirinden kopmuş durumda. bir bağ yok. duygusal birliktelik yok. arma için oynayan, takım arkadaşı için oynayan yok. bu kadar yokun içinde doğal olarak başarı da yok. sen istediğin kadar yıldızla doldur kadroyu, bu birliktesizlik ortamı var olduğu müddetçe takım başarı kazanamaz.

    temmuzda avrupadan elenmek rekorunu kırmak üzere olan takımın en büyük sorunu sevgisizlik. bunun da nedeni gördüğüm en anlayışsız teknik direktör tudor. hamza veya jor çok iyi oldukları için mi o kadar kupa kazandı bu takımda. hayır bir şekilde idare edebildikleri ve takım olgusunu korudukları için. bu işi en iyi yapan terimdir mesela. tudor geldiği gün bu ortamı bozarak futbolcuya dayalı düzeni bozayım derken takımın bütün dengelerini bozdu. bu kadar kopuk oyunculardan kurulu bir kadronun başarı şansı ne yazık ki yok.

    bir kaç gün sonra avrupadan eleneceğiz. daha sonra göz boyamak için bir kaç transfer daha yapılacak. o gazla lig başlayacak. taraftar tepkili, yönetim korkak, oyuncular ayrı bir alemde, teknik direktör tamamen kontrolünü kaybetmiş. bakın çok net bu görüntünün başarıya ulaşma şansı yok. yol yakınken önlem alınması gerekir. dursun denen mahlukat gitmeyeceğine göre öncelikle bu kadronun daha tecrübeli bir teknik direktöre teslim edilmesi lazım.

    geç olmadan, daha kötü olmadan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın