• 42
    aslında bir şeyler değiştirmek istiyorsa tek yapması gereken pasiflik galatasaray taraftarının. galatasaray taraftarı pasifliği de beceremiyor. sorsan herkes kesin olarak memnuniyetsiz. yani bir şeyler yapalım desen tamam diyecek. iş o bir şeyleri yapmaya gelince ortada tık yok.

    yapması gereken pasiflik dedim, şimdi nedir bu pasiflik?

    1-) stada gitmemek. kombine-bilet almamak. geriye ultraslan'dan başkası kalmayacaktır. onlar da zaten beleşçi olduğundan maddi olarak bir faydaları olmayacak. manevi olarak da dişin kovuğunu doldurmayacaklardır.

    2-) yayıncı kuruluş üyeliği almamak, varsa iptal etmek. zira biliyorsunuz artık tv, futbol izlensin diye değil; futbol, tv izlensin diye var. her şey ama her şey reklam gelirleri.

    3-) gs store'dan alışveriş yapmamak.

    allah aşkına bu 3 maddeden hangisi aktif bir davranış gerektiriyor? hepsi de dibine kadar pasif. size gidip florya'da toplanın, istiklal'de yürüyün diyen yok. zaten onlar, yukarıda saydıklarımdan daha etkisiz yöntemler.

    ben buraya yazdığımda belki yüz kişi okur, on kişi ciddiye alır. çözüm gayet net aslında. sadece kitlelere ulaşabilen insanların hep beraber destekleyip yayması gerekiyor. benim elimden gelen şahsen bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın