• 17138
    inanılmaz bir kaos içerisinde. özellikle östersunds maçında alınan malubiyetin ardından, kulübün en sevilen futbolcusu sneijder'ı kovarcasıne göndererek, kaosun içine girmiştir. 20 temmuz tarihindeki östersunds maçında alınacak muhtemel bir kötü sonuç ile de, daha da kaosa giderecektir.

    tahminen tudor kovulacak, yönetim sneijder'ı tudor istememişti. biz de mecbur kaldık diyecek, muhtemelen artık bir ayağı çukurda olan lucescu getirilecek. artık yaşam enerjisi bitik lucescu ile de olmayınca, karmaşa üstüne karmaşa ile lig bitecektir.

    bu takımda revizyondan önce kesinlikle yönetim gitmeli. galatasaray staj yeri değil. öylesine hatalar yapıyorlar ki, hayretler içerisinde izliyorum. yaptıkları 1 doğru varsa, 3 tane yanlışı da beraberinde yapıyorlar. kesinlikle galatasaray tarihinin en kötü yönetimi. her şeyi geçtim, olcan adın'ın için yapılan savunmayı açın okuyun. inanın gülersiniz ağlanacak halimize. hala orta sahanın ortasında oyunun her iki yönünü de iyi yapabilen iki futbolcu eksiğimiz varken, sol kanat, sağ kanat peşindeyiz. bu bile nasıl plansız olduğumuzun işareti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın