• 17132
    içerisinde galatasaraylı bulunmayan futbol takımı olmasını geçtim içinde futbol seven adam yok. para kazanmasalar ertesi gün futbol izlemeyi bırakır bunlar. sporcu değil profesyonel, memur, beyaz yakalı, teknisyen, mühendis bunların hepsi. (ben de bu iş kollarından birini yapıyorum ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım) 0 hırs 0 duygu sonra neden köy takımına yenildik.
    neymiş takım hazır değilmiş. ulan her biriniz ortalama 10 yıldır futbol oynayan bundan deli gibi para kazanan adamlarsınız en yorgun halinizle bile oynadığınız takımın yanında amatör takım kalan bi östersunds'u da yenin hadi yenemediniz yenilmeyin bari. diyelim ki kondisyonunuz yok, e beyniniz de mi yok duracağınız yeri de mi unuttunuz?

    aklıma geldikçe sinirleniyorum takımda bu durumdan rahatsız tek kişi yok. tek bir insan, ayhan akman neden ses etmez? yıllarca oynadın kupalar kazandın bu durumdan memmun musun? tudor'un senden ne fazlası var? yok de böyle olmaz de çık bi ses çıkar. selçuk zaten bitmiş(takım kaptanı sanırım kendisi). başka aklıma gelen bir isim yok. sinan, yasin, tolga bunlar maaşa vs geldiğinde ağlarlar biri ben transfer olcam der kendini messi sanar öteki maaşımı arttırın der. rodriguez, carole, linnes bu adamların da ne kadar umrunda olur. melo, sabri(ister beğenin ister beğenmeyin), riera, engin vs bunlar alakasız zamanda bile olsa takımda duygu yaratan, aura değiştiren (iyi yada kötü) adamlardır bunlardan takımda olmayınca aşşağı doğru giderken kimse ses etmez.
    fenerbahçe emre belözoğlunu boşuna istemiyor. takıma oynatacağı futbol için değil iyi yada kötü takım içinde kavga da çıkartsa duygu oluşsun hırs oluşsun diye. takımın durumu ortadayken ne soyunma odasında kavga çıkıyor ne antrenmanda çünkü hiç kimsenin umrunda değil skor tek dertleri maaşlarına zam. zam için kavga ederler.

    tüm bunların yanı sıra takım içerisinde sneijder(gidişine çok üzüldüm ancak gitmesi gerekiyordu) ve belhanda hariç tek bir yetenekli oyuna etki edecek oyuncu yok. kanatçıklarımız olan yasin, sinan ve rodriguez ise karşı takıma daha çok destek veriyorlar. gomis'e milyon eurolar bağlıyorsun adama top atacak oyuncun yok. takımda isabetli orta açabilen tek bir insan evladı yok.

    yazdıkça sinirleniyorum inşallah kimse okumaz bir de yazım hatası düzeltmeyle uğraşamam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın