• 17112
    hâlâ televizyonlarda, medyada falan, bu takımın yani galatasaray futbol takımının "isim isim" bakıldığında kağıt üstünde kaliteli isimlerden oluştuğunu iddia edenler var. ve bu kaliteli isimler sayılırken, ismi zikredilenlerin arasında yasin öztekin, selçuk inan başı çekiyor. hamza hamzaoğlu'ndan beterler. hadi onun evlatları, şampiyon takımının oyuncularıydı da sizin neyiniz bu adamlar.

    hâlâ öyle veya böyle selçuk inan gibi kaliteli bir isme sahip olduğumuzu ve illaki yanına bir adamı transfer etmemiz gerektiği konuşuluyor. net kere net arkadaş, bu takımdan gitmesi gereken, takımdan kesilmesi gereken ilk iki isim yasin öztekin ile selçuk inan'dır. lionel carole'müş, tolga ciğerci'ymiş, sinan gümüş'müş, garry rodrigues'miş falan filan bunlar hep ikinci planda kalır.

    nasıl ki, sabri sarıoğlu bedavaya oynayacağını söyleseydi bile gönderilmesi vacipti, bu iki ismin onca para vereceğimizi bilmemize rağmen, kadro dışı bırakmak -hâşâ- farz. ya kendilerine takım bulup gidecekler ya da galatasaray'daki futbol hayatları bitene kadar altyapıyla bile antrenmana çıkmalarına izin verilmeyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın