• 17107
    tek tek isim isim bu takımdan gıtmesı gerekenleri yazıyım kurtulayım, he olur da unuttuklarım varsa onları saten sallayın gerek duymamısımdır.

    onceden yazmakta fayda goruyorum, eger sizin hedefınız ligi 5. bitirmek hatta 2. bitirmekse yazı biraz sert gelebilir. yok ben juventusu yeneyim, real madridle kafa kafa oynayayım diyorsanız ki galatasaray hep budur okumaya devam edebilirsiniz.

    1- martin linnens: hala bu adamdan olmasını bekleyenler, umudu olanlar, şöyle iyi, böyle iyi diyenler varsa kendilerini bir zahmet geçmiş maç özetlerine davet edelim.
    bu takım cl'de bır sevıyede oynadıgında orada eboue oynuyordu ki begenmedik gonderdık.

    savunma yok, hucum yok, hırs, mücadele yok. bir futbolcu da baska ne olabilir ki ben bi gelişim bekliyim.

    bu arkadası gecen senede ızledık, yetersiz oldugu kanaatıne vardık ve yerıne transfer henuz yok. (uefa eleme macında 2-0 geride oldugumuz bır mac sabahı)

    2- lionel carole : bu arkadası da gecen sene bol bol izledik, yeri geldi begenmedik, yerine az once yukarıda yazdıgım bir diğer begenmediğimiz linnensi monte ettik yine olmadı.
    defansıf yonu yok, hucum yonu yok, teknik yok, zeka yok.

    yine arkadasları mac ozetlerine alırsak, albert riera denen ispanyol futbol zekası almıs abımız hayatında nadir oynadıgı sol bek mevkınde o muhtesem zekasıyla o bolgede oyunu kuran, takımı rahatlatan, savunma yonu aksasada, takımı komple ordan ataga kaldıran bır abımızdı mutlaka ızleyın derım.

    hayır daha da geriye gitsem vıctoria diye bir sol bekimiz vardı ondan bile kotu bunlar.

    sag bek: yetersiz linnens,
    sol bek : yetersiz carole

    etti 2 yetersiz adam. geçen senenın lıg sampiyonuna bakalım kim var: (adriano-gokhan gonul-caner erkin)

    3 - yasin öztekin

    galatasaray gibi avrupa da adından soz ettiren, madrid de rakibe baskı yapan, italya da korku yaratan, almanya da muhteşem taraftarıyla rakiplere korku salan galatasarayın
    son 3 senedir hucum hattının en etkili ismi ''yasin oztekin'' .

    siz de birşeylerin yanlıs gittiğinin farkında mısınız ?

    ve 2018 yılına da bu arkadas ıle gıdıcegımızı dusunuyor musunuz ?

    yoksa siz hala sampiyonluk beklentisinde misiniz ?

    ben daha yazamıycam sanırım. yazmaya kalksam, sinan gümüşler, tolga ciğerciler, selcuk inanlar, ahmet calıklar, tarık camdal bıle hala kadroda...

    daha onlarca isim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın