• 17101
    geçen seneden farklı olarak sadece maicon ve gomis'in yeni olduğu takım. o yüzden "ya takım yeni yeaaa, alışamadılar yeaaa" saçmalığından bahsedenleri ciddiye almamak lazım.

    bu takımın temel sorunu dedeler. evet. onların seçtiği yönetim 3 senedir galatasaray'ı git gide dibe çekiyor. buna da tamam. ama şu şartlarda kısa vadede ne dedeler değişebilir ne de başkan. bunu bir kenara koyalım.

    bu yüzden takımın en az dedeler kadar sorunu olan teknik direktör ve yerli (yersiz) oyuncularının değişmesi gerekiyor. bu kadar basitti aslında. lig bittiği gün tudor'u tazminatıyla birlikte yollamak; selçuk, yasin, sabri, semih,carole gibi lüzumsuz oyuncuları şutlamak ve takıma 2 orta saha, 1 stoper ve 1 forvet alarak 13 temmuz'daki maça göre hazırlanmak gerekliydi. yapılmadı. sonucu ise büyük olasılıkla geri döndürülemez bir durum ortaya çıkardı.

    bu takımın orta sahasıdır sorun. österstunds karşısında bile risk alamayan, yan pas yapmak dışında hiçbir aksiyona imza atmayan selçuk ve bir şeyler yapmaya çabalasa da çapı yetmeyen tolga ile bu takımın bir kanadına messi diğerine ronaldo'yu koysanız olmazdı. ancak sorun sanki sneijder'miş gibi gidip belhanda alındı ve sneijder kadro dışı bırakıldı. eh zaten keyfi yerinde olan kazmalar da bundan yüz bulup iyice saldılar.

    açın tekrar izleyin österstunds maçını. selçuk bizi 10 kişi rakibi 12 kişi oynatıyor. yok 2,5 hafta olmuş da, hazır değilmiş de. sneijder adını duyunca güneş görmüş vampire dönen tudor efendi selçuk'u savunuyor maçtan sonra. österstunds'a 2-0 yenilmişiz, tudor selçuk'u savunuyor. farkına varamıyor musunuz durumun? bu kadar aptal olamaz kimse. ses çıkarmayanlar bilerek ses çıkarmıyor.

    ne yazık ki 17/18 sezonunu kaybedeceğiz bu gidişle. çünkü bu dediklerim değişmeyecek gibi görünüyor. tudor kalır, sneijder gider, selçuk yine baş tacı. gerisi kendiliğinden geliyor zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın