• 17091
    dun aksam itibariyle yillardir dogru duzgun transfer gormeyip birden hizli girilince; sampiyonluk ruyalari goren dostlarimizin suratina ne yazik ki gercek tokadini indirmis takimdir.

    galatasaray; gecen seneye gore 3-4 misli daha gucsuzdur. ben iddia ediyorum; 5-6 transfer olmazsa dursun denen bilezikcinin yonetimindeki en kotu sezonu gecirmeye adaydir. gecen seneye yaklasamaz zaten.

    herkes gelenlerden bahsediyor; ama gidenler ve gitmesi planlananlarla karsilastirmiyor.

    gelenler: gomis, belhanda, maicon
    gidenler: podolski, bruma, sneijder *

    giden ekip, gelen ekibi sakiz diye cigner, ucurum var arada. ligde sampiyondan sonra en cok gol atan takimin hucum hatti.

    bu takim, gecen sene ligin sampiyondan sonra en cok gol atan takimiydi. esas sorunu defansif yondeydi. hucuma vurulan nestserin, defansa vurulmasi gerekiyordu, sorun ordaydi. gel gelelim bilezikci ve tetikcisi igor tuttu; takimin en guclu yerine nesteri vurup, obur tarafi bir iki transferle gecistirdi. bu, odul gerektiren bir futbol dehasidir. bunu ne mantik ne matematik aciklayamaz.

    bu kadar yogun transfer yerine; hucum iskeletine belki gomis eklenip, defansa ve orta sahaya para harcansaydi; ustune yasin, carole gibi copler temizlenseydi, iste o zaman yarista olmanin otesinde bu takim sampiyon olurdu.

    dun mac biterke spiker bir laf etti: " mesele hazir olmamak degil, galatasaray'in seviyesi bu diye.". sanirim son donemde yapilmis en dogru tespit.

    #yonetimistifa
    #tetikciigoristifa

    (bkz: 13 temmuz 2017 ostersunds fk galatasaray maci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın