• 264
    ne kadar büyük bir travma olduğunun farkında değiliz sanırım. östrojen bizi 2-0 yendi. hem de evire çevire. 2-0 bittiğine şükretsem mi bilemiyorum? zira bu turu geçemeyiz. onu bir kenara bırakalım. geçsek bile tudor'la rezil oluruz bu sezon. 4-0 filan olsaydı tudor'dan bu akşam kurturulduk muhtemelen. artı ya da eksi 1 hafta da bir şey fark etmez aslında. ama tudor'un hala daha "2-0 önemli değil, galatasaray bu turu geçer" demesini kaldıramadım.

    bir kere "biz" diyeceksin. delikanlı gibi sorumluluk alacaksın. "ben sıçtım" diyeceksin. artistlik yapmayacaksın. sırf bu yüzden 4-0 bitmesini bile isteyebilirdim. maçtan önce yazdım. skorun ve sahadaki oyunun bu olacağı çok belliydi. yani göstere göstere geldi bu sonuç. şaşıranlara ben şaşırıyorum.

    ama bu durum travmanın büyüklüğünü azaltmıyor. gerçekten çok kötü oldu daha sezonun başında bu rezillik. belki de iyi olmuştur. bilemiyorum. tudor yerine düzgün bir teknik direktör getirilecekse belki de ligi kurtarabiliriz.

    ekleme:

    kura, sezon başı, rakip hazır filan diyen var. yemin ederim maçın sonucundan daha büyük utanç kaynağı benim için bu durum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın