• 597
    kalan sürede 1'er tane sol bek ve sağ açık ile 2 tane orta saha transferi yapmamız gerekiyor. bence sağ beke lüzum yok. carole'u takımda tutup alt yapıdan başka bir sağ bekle bek rotasyonunu kurarız diye düşünüyorum. hem bütçemizi de eksiltmemiş oluruz.

    öte yandan mutlak suretle bir sağ kanada ihtiyaç var. elimizde solda oynayabilecek belhanda, rodrigues ve maalesef yasin var. sağ kanatta ise yalnızca sinan. ilk 11'de -sinan'ı da tetikleyecek- güçlü bir ismi kadromuza katmalıyız.

    orta saha takviyesine detaylıca girmeye gerek yok bence. net olarak bir ön libero ve bir de iki yönlü orta saha almamız elzem. hadi bütçe yetmedi diyelim 1 kişi alacağız. mutlak suretle bir ön libero olmalı bu.

    sol bek için clichy transferini neden bitiremedik çözemiyorum. mevzu para olsa e belhanda ve gomis'e kepçeyle verdik. medyaya yansıdığına göre clichy'nin talep etiği tutar 3 milyon €. diğer 2 oyuncuya bunun üstünde para verdik ki bonservis parası da ödedik. e clichy bedava amk. 2 yıla yaymak suretiyle 2 milyon €'da imza ücreti veririz olur biter bu iş.

    sağ kanat için arsenal'in satmak istediği campbell düşünülebilir. konoplynaka ile ilgili nötrüm.

    orta sahaya lemina'yı alacağız gibi. yanına bir de ön libero alabilirsek gerçekten de şampiyonluğun en güçlü adayı olabiliriz. ama yok sadece lemina'yı alırsak yapılan diğer bütün transferleri çok daha büyük bir riskin içine sokmuş oluruz.

    bu kadar para harcamışken ve de harcayacakken orta saha yüzünden şampiyon olamazsak riva'yı boş yere satmış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın