• 7497
    arkadaşlar birleşik krallık vizesiyle ilgili bir sorum var. bordrolu çalışmaya başlayalı 1 ay kadar oluyor. kurban bayramında bir edinburgh - londra seyahati düşünüyorum. onun için en geç temmuz sonu ağustos başı gibi vize başvurusunda bulunacağım. vize için 3 ay bordro istiyorlar, hesap bilgileri falan talep ediyorlar.

    şimdi maddi yönden her şey dahil gayet uygun ücretlere getiriyorum geziyi. ama adamlarda oradaki kalışımı idare edeccek kadar param olduğu kanaatini uyandırmak için yeterli param olmayabilir. daha doğrusu var, ancak vize başvurusunda bulunduğum dönemde 3. ayın bordrosu çıkmamış olacak, hem de daha 2 aylık maaş yatmış olacak.

    maaşlar totalde rahatlıkla yetiyor karşılamaya ama ben başvurumu güçlendirmek için kendi tl ve euro hesaplarım dışında babamın da hesap bilgilerinii paylaşmak, ayrıca kalacağım süredeki masraflarımın babamla ortak olarak karşılanacağına dair babamın ağzından yazılmış ve kendisi tarafından imzalanmış ingilizce bir metin de sunmayı düşünüyorum.

    sizce, bana "ulan çalışan adamsın, hala bir de babanın desteğini alıyorsun biz sana nasıl güvenelim?" gibi bir gerekçeyle vize vermeme durumları olabilir mi? yani bordrolu çalışan kişi illa kendi kazancıyla mı vizeyi hak etmek zorunda? zaten hepi topu 4 gün, gidiş-dönüş biletleri, kalacak yerler hatta shuttle buslara kadar hepsi ayarlanmış olur. gidip de kafayı bu duruma takarlar mı?

    ha bir de pasaportta iran damgası var diye başvuruyu reddetme ihtimalleri var mı? zamanında aktarma için iki kez iran'a giriş yapmak zorunda kaldım çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın