• 16911
    şimdi bugünü düşünerek transfer yapılıyor. gerçek(!) bir büyük takım olabilmek, avrupa'da ses getirebilmek için geleceği düşünerek kadro kurmak gerekiyor.

    ilk 11'in yaş ortalaması 26-27 olabilir.* fakat yedeklerin yaş ortalaması 22-23 olmalıdır.
    adam almak için transfer yapmak yerine oyun sistemine uyan futbolcu getirilmelidir.
    takımdaki çer çöp acilen(!) temizlenmelidir.
    as-yedek oyuncu birbiriyle rekabet içinde olacak, yakın kalitede futbolculardan kurulu olmalıdır. yedek oyuncu da ilk 11'i kaldırabilmelidir.
    fazla maaş az maaş olaylarına girmiyorum. adam gibi, mantıklı transfer yaptıktan sonra kadron 30 kişi olup herkese 2-2.5 m€ vereceğine 24 kişi olur, maaşı fazla verirsin.

    şu söylediklerim 1 yıl içinde planlanıp yapılabilecek şeyler. en zoru takımdaki çöpleri yollamak ki onu da öyle ya da böyle yapabilirsin.*

    ancak gel gelelim gerçeklere.. bütün bunları yapabilmek için, her şeyden önemlisi ufku geniş, zihniyeti düzgün yöneticilerinin olması! kavga eden değil, galatasaray'ı nasıl iyi hale getirebilirim diye düşünen yöneticilerinin olması! galatasaray'ın hakkını bütün ortamlarda sonuna kadar koruyabilen yöneticilerinin olması! galatasaray'ın parasını kendi parasından daha fazla koruyan yöneticilerinin olması!! vizyoner, duruşu olan, konuştuğunda "başkana bak be, galatasaray'ıma böylesi yakışır" dedirtebilecek yöneticilerinin olması!!
    işte bizde asıl problem yönetilememek. bu yönetimden bu konuda hiç bir beklentim yok.

    ha şuan transfer politikamızı beğeniyorum orası ayrı ama zihniyet değişmeden başarı zor gelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın