• 470
    galatasaray'ın 1-0'dan sonra bazı bireysel hatalarla pozisyon verme haricinde rakibini aciz durumda bıraktığı için kazandığı maçtır. kadıköy'de genelde yaşadığımız kendine güven eksikliği sorunu dışında pek bir problem yoktu. onun dışında bu oyun anlayışıyla fenerbahçe'nin bu sezon yaşayabileceği en büyük sevinç zaten budur. ayrıca bu maç sonrası takımına güvenmeyi bırakan varsa bizden değildir, en azından benden değildir.

    hakan balta'ya özel not: seni son gördüğümde yetenekli ve sağlam bir sol bek oyuncusuydun. son maçlarda anlamsız hareketler denemene, denediklerini başaramamana, iki metre önündeki adama müdahale etmektense behlül behlül bakmana neden olan neyse ondan vazgeç.

    taraftara özel not: saçma salak yazılarla şuna güveniyorum buna güveniyorum demeyin. birine güveniyorsanız zaten sorun yoktur da frank rijkaard başlığına "güvenim kaybolmadı, kendisine çok güveniyorum" "arda'yı çıkarıyorsa benden farklı bir şey düşünüyordur güveniyorum ona" şeklinde şeyler yazmak şebekliktir. zira frank rijkaard'a duyulan güvenin azalması için bir sebep yoktur. nedir bu kendini rahatlatma ve süper takımına güvenen bir taraftar olduğuna kendini inandırma çabası bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın