resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 13785
    5 m sneijderi sat yerine 8m e belhanda al. umarım gercekten gider de takımı oyununu bozuyor diye aglayan taraftarlar bruma ve kendisinden kurtulmus olur. ondan sonra semihinden carole una, selcugundan, yasinine, erenine efsane bir takım oluruz. tam bir kolej takımı, galatasaray asıkları ile sampiyonluk garanti olur.

    ortada acık bir gercek var. gecen yıl dusme korkusu yasamadıysak bruma, sneijder ve podolski sayesinde oldu. inanmayan acar istatistiklere bakar. onlar dısında 10 ar gol atan eren ve yasin var ama durumları belli.
    bu durumda sneijder de giderse gecen kotu yılın copleri elde kalmıs en iyi adamları gitmis oluyor.
    gelmesi muhtemel adamlardan skora katkı verebilecek gomis ve belhanda var ki gomis tamam ama belhandanın gercek anlamda iyi, 5 sene oncesinde yasanmıs 2 sezonu var. belhandanın sapkadan tavsan cıkarmasını beklemek biraz iyimeser olur. tamamen en alacagını bilmediginden aklına gelen ilk adamı alma transferi gibi duruyor. bu durumda gecen yılın uzerine koyabildigimiz birseyi bırak kaybettigimiz cok sey var. acı ama kasım gibi yine bizim icin lig bitmis olur.

    isin diger bir ilginc tarafı da taraftarın da gecen yıldan hic ders almamıs olması. ibrahimovic, diarra diye 3 ay oyalandıktan sonra neler alındıgını gordunuz, bu sene neye dayanarak sneijderi vs gonderip daha iyilerinin gelecegini umuyorsunuz aklım almıyor.

    su an galatasaray sneijderde giderse gomis, maicon , belhanda gelse bile, bekleri olmayan, ortasahası olmayan, kanatları hic olmayan bu sefer bruması, sneijderi, podolskisi de olmayan ne oynayacagı belli olmayan belhandaya guvenen bir takım olacak. gelirse allah gomise ve maicona güc versin onun dısında galatasaray kalibresinde 1 adam daha olmayacak takımda
App Store'dan indirin Google Play'den alın