• 16854
    geçen de yazmıştım. 2016-2017 sezonu'nda şampiyon olan beşiktaş'tan sonra en çok gol atan takımız. http://www.tff.org/default.aspx?pageID=198

    en iyi olduğumuz yer hücum bölgesiydi. çoğu maçta öne geçip skoru koruyamayıp puan kaybettik. en çok düzeltmemiz gereken yer takım savunması ve orta saha ile savunma bölgesi ve hal böyle iken, podolski ve bruma gitti. en önemli 2 skor tehdidimizi kaybettik ve şimdilerde de skora ve dahası oyunumuza en çok katkı veren isimlerden wesley sneijder'in gitmesi gerektiği planlı olarak yorumcular tarafından gündeme getirilip, konuşuluyor.

    (bkz: wesley sneijder aleyhine yapılan algı operasyonu)

    şu adam olmasa beğenmediğimiz sezonda avrupa kupalarından da uzak kalacaktık kimse onu konuşmuyor.

    eyvallah beklentimizin altında kalmıştır. potansiyeline çıkamamıştır ama takımda iyi olan kim vardı ki bu sezonda. yani bir sıralama yapılsa katkı anlamında bir değerlendirme yapılsa adı en son geçmesi gereken adam, konuşulmaz bile.

    maaşı fazla görünebilir de aslan besliyorsan yediğine bakmayacaksın.

    semih kaya, selçuk inan, serdar aziz, cavanda gibi kedilerin yediği mamalar ne olacak?

    kısacası sneijder'i de yollarsak en iyi olduğumuz noktada da, kimin geleceği ve ne katkı vereceği meçhulken oldukça zayıflamış olacağız.

    gerek var mı?

    2018 dünya kupası motivasyonu varken, 2 yıllık şampiyon olamamanın vereceği baskı ve hırs varken bu adamdan vazgeçmek saçmalık!

    --- alıntı ---
    “türkiye’nin dünya üçüncülüğüne katkım ne olmuştur, bilmiyorum. ama politik cevap vermek yerine direkt ve net olarak şunu söyleyebilirim; türkiye milli takımı’nda ben eksiktim. ben olsaydım türkiye üçüncü değil, şampiyon olurdu. çünkü ben buyum; üçüncülükle birincilik arasındaki farkı yaratan oyuncu…”

    gheorghe hagi

    --- alıntı ---

    hagi ve sneijder gibi isimler farkı yaratan oyunculardır. kıymetini bilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın