• 286
    emre, alex, guiza, semih, lugano sakatlandı gibi yalan haberlerle takımımızın taktiğini belirlemesini engellemeye yönelik işler içine giren fenerbahçe'yi kadıköy'de hezimete uğratacağımız* maçtır. zaten bizim takımımız gerek oyun yapısıyla gerekse oyuncularıyla rakibe göre taktik belirleyecek bir takım değildir. aksine galatasaray'a olan güvenim o kadar büyük ki, istiyorum emre oynasın, lugano oynasın; alex, guiza, semih oynasın. çünkü rakibimizi 100 senedir tanıyoruz.
    yenilgilerini bahanelere bağlamaya, kaybedilen şampiyonluklarını şikelere, dopinglere bağlama konusunda onlardan iyi hiç bir kulüp yoktur. baktılar şikeye, dopinge bağlayamıyorlar, o zaman başkanları ağlayarak: "istifa edeceğim" diyor, kendisi için yürüyüş yapılması için taraftara talimat veriyor.

    bizim takımımızın sevmediğim tek bir yönü var ki o özellik her takımda var: paniğe kapılmak. fakat bizimkiler rahat kazanmaya alıştıkları için biraz daha çabuk paniğe kapılıyor. misal ankaragücü maçı... bizim bunu aşmamız gerekiyor. fenerbahçe 2-0 öne geçebilir ama sonra dağılıp oyunu bırakırsak, bu maç 3'te olur, 4'te olur. oysa bizim takımımızda öyle bir potansiyel var ki, 2-0 olan maçı 30 dakikada 2-4'e bile getirebilir.

    nitekim fenerbahçe'nin 2-0'lık bir sonucu yakalayacağına inanmıyorum. benim* takımımıza olan güvenim* çok fazla. oyun yapımız da gösteriyor ki bu takım fenerbahçe'den 2 gol yemeyecek bile. yersek saçma sapan goller yeriz, trabzonun attığı gibi.

    zamanı geldi, 10 yıl uzun bir zamandı. bu gece galatasaray'ımızın usta ayakları konuşacak, kadıköy susacak!

    (bkz: fener geliyoruz)
App Store'dan indirin Google Play'den alın