• 16611
    '5 milyona* bek alınmaz', 'stopere 10 milyon* verilmez' şeklindeki düşünce yapısı yüzünden yıllardır savunma hattında sorun yaşayan takım.

    5 milyona* kaliteli bek alınmaz, çünkü alınırsa sabri bey ilk 11'deki yerinden olur (bkz: emmanuel eboue)*. parası neyse verilip kaliteli bek oyuncusu alınacağına gidilir, trabzonspor'da persona non grata ilan edilen luis pedro cavanda'ya 1.8 milyon €; randımanı belli olmayan salih dursun'a 2.75 milyon € bayılır. pardon ya, tarık çamdal'ımız vardı bizim, 4.75 milyon € baymıştık kendisine. biraz dönemin yabancı oyuncu sayısı kuralı, biraz da transferinde dönen komisyon sebebiyle bayılan 4.75 milyon €, maşallah.

    kaliteli stopere de 10 milyon € verilmez, çünkü verilirse alınacak olan stoper muhtemelen kaliteli bir stoper olacaktır. kaliteli stoper bizim neyimize ki. bi' kere kaliteli stoper transfer edilirse semih bey ilk 11'deki yerini kaybeder maazallah.

    ucuz etin yahnisi yavan olurmuş. ayrıca galatasaray idarecileri sağolsun bizim için pahalı etin* de yahnisi yavan oldu.

    abdürrahim albayrak 1 hafta kadar önce fatih altaylı'yla beraber olduğu bir yayında serdar aziz için bursaspor'a ödenen 4.5 milyon €'nun çok fazla olduğunu ifade etmişti. buraya kadar süper. peki sonra ne dedi: "stopere 2.5 - 3 milyon €'dan fazla para verilmez..."

    neden verilmesin arkadaş? verimli olacağı kuvvetle muhtemel bir beke, bir stopere neden 5 - 10 milyon € para bayılmasın? nedir yani, 'galatasaray futbol şubesi herhangi bir kaliteli savunma oyuncusuna 5 milyon €'nun üzerinde bonservis ücreti ödeyemez' diye yazılı olmayan bir kural falan mı var? bu bakış açısı bizi çıkmaza sürükler, sürüklüyor da.

    çek ordan 7'ye bi' domagoj vida :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın