• 178
    trabzonspor maçının ilk yarısındaki o saçma sapan golü yiyene kadarki oyunumuzu oynayabilirsek kazanırız bu maçı ama defansif olarak hatasız oynamamız lazım. son 9 senede fenerbahçe'nin kaleyi bulan her şutu gol girdi neredeyse hatta bazen abartıp kaleyi bulmayan şutları da gol yapmayı başardılar. işte o inançla vuruyorlar şutları bu maçlarda. bunun için takım savunmamızı düzeltmeliyiz. ayhan ve mustafa sarp ayağında çok top tutmamalı ve riskli bölgede çalım, topuk pası gibi fantezilere kaçmamalılar. servet-zan ikilisi de arkasına adam kaçırmamalı. özellikle güiza'nın oynaması durumunda daha da sıkıntıya düşebiliriz çünkü savunma arkasına yaptığı koşular servet ve zan'ı düşününce beni rahatsız ediyor.

    avantajımız sağ kanadımız. özellikler keita carlos'un kanadını çökertir gibi geliyor ama o da topu ayağından gerektiği zaman çıkarmalı. sabri fenerbahçe maçlarında bir başka oynar. bu maçta da keita ile birlikte o kanadı iyi kullanabilirler. baros da yaptığı koşularla stoperleri sağa sola çekerse kademe anlayışı zayıf gökhan gönül'ün önünde oynayan oyuncu** da parlayabilir.

    yazının sonuna gelirken bir kez daha söylemek istiyorum. lütfen takım savunmasına dikkat. öyle çok içinden çıkılmaz setlerle hücum etmiyorlar maça konsantre olun, trabzon maçındaki gibi rakibi direkt gol pozisyonuna sokacak bireysel hataları yapmayın yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın