• 16488
    http://www.galatasaray.org/...za-milli-gorev/35161

    ---alıntı---

    galatasaray a takımında yer alan 6 futbolcumuz, 2018 dünya kupası elemeleri ve özel maçlar için milli takımlarının kadrolarına çağrıldı.

    a milli takımımızın 2018 fifa dünya kupası elemeleri i grubu'nda 24 mart'ta finlandiya ile oynayacağı ve 27 mart'ta moldova ile yapacağı özel karşılaşmanın aday kadrosuna selçuk inan ve ahmet çalık davet edildi.

    24 mart'taki brezilya maçında cezalı olan uruguaylı fernando muslera ise 29 mart'taki peru deplasmanında forma giyebilecek.

    hollandalı oyuncumuz wesley sneijder 25 mart'ta 2018 fifa dünya kupası elemeleri a grubu'ndaki bulgaristan karşılaşması ve 28 mart'ta italya ile oynanacak dostluk maçının kadrosuna çağrıldı. wesley sneijder her iki maçta oynaması halinde millilik sayısını 128'e çıkaracak ve 130 maçlık edvin van der sar'ın rekoruna daha da yaklaşmış olacak.

    alman yıldızımız lukas podolski de 22 mart'ta ingiltere ile oynanacak olan özel maçla milli takıma veda edecek.

    portekizli bruma ise 24 mart'taki norveç ve 27 mart'taki almanya maçlarında ülkesinin u21 milli takımı'nın formasını terletecek.

    ---alıntı---

    son yıllarda milli takımlara bu kadar az oyuncu gönderdiğimizi hatırlamıyorum. podolski jübilesi için çağrıldı, onu saymazsak toplam 5 oyuncumuz milli görev için çağrıldı. kadromuzun ne kadar kalitesiz olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

    bu kadar yüksek maaşlarla ve bonservis bedelleriyle bu kadar düşük kadro kalitesi tutturmak büyük başarı. emeği geçenleri tebrik ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın