resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8557
    sporda mağlubiyet vardır. dolayısıyla yeniden başkan seçilmesi halinde dursun özbek'den daha kötü bir sportif bir dönem bile yaşatabilir galatasaray'a. bu problem değil. bağırırız, çağırırız, sinirleniriz geçer. bir başka başkan gelir 3-4 doğru transfer yapar, düzgün bir sinerji oluşturur ve takımı ayağa kaldırır. ancak dursun özbek'in galatasaray'a verdiği zararlar yeni sezonda telaffi edilebilir nitelikte değildir. adam galatasaray'ın tüm mal varlığını sattı amk. sattı ama galatasaray'ın eline para geçecek mi o bile belli değil. geçecekse de bu miktarın elden çıkacak değerlerin çok daha azı olacağı kesin. dursun aydın özbek yönetiminin verdiği bir diğer zarar ise mantalitededir. herhalde galatasaray tarihinin hiç bir döneminde bir bakkal zihniyetiyle yönetilmemiştir. kimin ne yaptığı belli değil. amk 15/16 sezonu devre arasında arjantin'de 10 milyon eu'luk bir transfer kovalıyolar ki adamın ne olduğu belli değil, 3 gün sonra uefa gelip senin avrupa ehliyetini iptal ediyor, sonra transfer bir yana maddi yokluktan elindeki tek forveti yeni transfer yapma imkanın olmayan bir zamanda satıyosun. bi fax çekmeyi beceremiyor ve transfer ettiğin adamı oynatamadan gönderiyorsun. kapında yatan 30 milyon sterlinlik bonservissiz dembele'yi transfer etmeyip kira ücreti artı maaş gözetildiğinde aynı parayı kolbeinn'e veriyorsun. bilmem kaç katı maliyetle eren derdiyok'u alıyosun...

    bakın transferden bahsetmiyorum burada. mantaliteden bahsediyorum. bu adamlar bruma gibi bir yatırım yapmadı. adam şu günlerde tuttu o ayrı. ama yatırımı yaparsın adam tutmaz. porto'nun bile başına geliyor. bu transfer hatasıdır. bizdeki mantalite hatası.

    galatasaray'da korkunç bir mantalite problemi var. mağlubiyetler falan bu problemle karşılaştığında hiç önemli değil. bana göre önce sorunu doğru tespit etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın