• 16429
    http://www.hurriyet.com.tr/...gay-zirvesi-40396560

    transfer şekli hakkında yine rahatsız edici haberler çıkmaya başlamış. normalde hürriyet'i hiç okumam, yazdıklarına da inanmam. gerçi haberin sonunda sabah gazetesini ait olduğu belirtilmiş fakat al birini vur ötekine zaten, çok bir farkları yok gözümde. ama twitter'da ılgaz çınar'ın paylaşması ile görünce merak edip girdim okudum. okur okumaz da bir mide bulantısı başladı. başkan görünümlü şahsın kardeşi, cenk ergün, ahmet bulut ve arkası dönük tanımadığım dördüncü bir şahıs. bu dörtlü transfer için dursun özbek'in otelinde bir araya gelmiş. fotoğraf olmasa yine sallama haber derim ama ne yazık ki fotoğraf da var.

    şimdi bana bu fotoğraf şunları anlatıyor; iş bilmezliği kanıtlanmış torpilli kardeş mehmet özbek yine transferlerde söz sahibi, yine türk menajerlerin kucağında güzel güzel ütüleceğiz ve yerli oyunculara yönelme durumu söz konusu. geçen sezonlarda bunların hepsini yaptık ne oldu? hiç mi ders almadınız?

    bir de haber içeriğinde tolgay arslan'ı transfer edebileceğimize dair ifadeler var. yok mu hocam bu adam gibi yurt dışında oynayan yabancı ve daha az maliyetli bir oyuncu? beşiktaş'ın rotasyon için kullandığı adam mı bizim orta saha eksiğimizi kapatacak?

    sabah sabah yine cinlerimi tepeme çıkardı özbek brothers. düşün şu kulübün yakasından da bir nefes alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın