• 16361
    öncelikli olarak şunu söylemeylim, bu yönetim varken benim hiç birşey için umudum yok.. öte yandan igor tudor ve takım açısından bakacak olursak birşeyler söylemek gerekiyor. öncelikle maça 3'lü çıkacağımızı hayal etmiştim. (bkz: #2125568) benim beklediğim ile aynı olmasa da, hoca 3-4-3 ile sahaya çıktı. bence savunma anlamında iyi sinyaller verdik. rıdvan güntekin gibi popülizm yapan adamların dediklerini takmayın. futbola gerçekten kafa yoran herkes dün akşam takımı yerleşimini, pozisyona sadık kalışını beğendi. benim yazdığım kadroda wes tolga ile beraber 4'lünün orta sahasını oluşturacak, arkalarında de jong çakılı oynayacaktı. bide bruma ve yasin yerine carole ve linnes olacaktı. biliyorum carole bu oyun için yetersiz bir wingback ama şu an için oynayabilir. ön tarafta da poldi eren başlardım, çünkü linnes ve carole içe kat etmek yerine orta yapacakları için, eren o toplara vurabilir, sekenleri de poldi toplardı. nitekim en net pozisyonu öyle bulduk. ki ilk yarıda carole ve yasin içeri kestiler ama kimse olmadığı için, pozisyonlar heba oldu. o yüzden hoca 3'lü savunmada ısrar etmeli ama 3-4-3 yerine 3-1-4-2 oynamalı. ve bu oyunda linnes'te ısrar etmeli.. he gelecek sezon için 3-4-3 oynayacaksa, kadro şu şekilde olmalı.
    muslera
    ahmet- transfer- carole
    linnes-tolga-delaney- ferland mendy
    gary- lois diony- bruma

    delaney'i yazma sebebim o tarz bir adama ihtiyaç olduğundan dolayı. ayrıca werder bremen'in küme düşme ihtimali var. bakarsın ikna edilir.
    ferland mendy hücumu iyi savunması zayıf bir bek tıpkı linnes gibi ama 3'lü oynanacaksa bu ikili ideal.. diony tam bizlik bir santrafor, sürekli hareketli çalışkan.. biraz gol vuruşu zayıf ama zamanla düzelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın