• 16349
    şimdi gerçekler.

    önce bir "fact" ile başlayalım, hem de takım olsun: an itibariyle taşşak geçtğimiz fenerin 2 puan önündeki takımdır. haftaya allah kerim.

    bu takımın bu hale geleceği riekerink'in takıma teknik direktör olarak atandığı günden itibaren belliydi. o andan sonra yapılan her şey hatalıydı. yapılması gereken hiç bir şeyi yapmayıp, yapılmaması gereken ne varsa yaptık.

    ne yapılmalıydı? muslera ve sneijder dışında takım baştan kurulmalıydı. selçuk, sabri, semih, yasin, chedjou, hakan balta filan yollanıp yerlerine genç, dinamik ve ucuz oyuncular alınmalıydı. peki ne yapıldı? hep beraber bakalım:

    eren derdiyok (kasımpaşa)
    serdar aziz (bursaspor)
    tolga ciğerci (hertha)
    cavanda (trabzonspor)
    sightorsson (nantes - kiralık)
    josue (braga - kiralık)
    de jong (la)
    emrah başsan (antalyaspor)
    ahmet çalık (gençlerbirliği)
    garry rodrigues (paok)

    sabri ve hamit ile sözleşme yenilenmesi de cabası. riekerink de teknik direktör. sonra da tudor.

    şimdi bu takımın başarılı olma şansı var mı allah aşkına) sezon başında biraz gaza gelindiğinde "bu takım kötü oynuyor, şansla kazanıyoruz, bu böyle gitmez" diyenlere söylenenleri hep okudum burada. o zamanlar yazar değildim. içim içimi yiyordu ama.

    olmaz arkadaşlar. olmazdı. olmadı. ama benim gibi sıradan bir futbolseverin gördüğünü göremedi kimse. görmek istemedi belki de. ya da gördü de işine gelmedi. bilemiyorum.

    bu şekilde gidilirse yine olmayacak. şimdiden söylemek istiyorum. olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın