• 16270
    çalıştığım yerde bir ağabeyimiz galatasaray'dan bir yöneticiyle yakın ilişkileri olduğunu ve hatta onun loca biletiyle maçlara gittiğini anlatmıştı, çok imrenmiştim. sonrasında:

    -"o kadar da imrenilecek bir durum yok bile bile lades maça gidiyoruz, bu sene bizden şampiyon olmaz" demişti.

    bunu söylediğinde kasım ayı sonu aralık ayı başlarıydı ve aslında gayet de iyi başlangıç yaparak ligde iddiamız olduğunu hissettirdiğimiz bir dönemin devamındaydık. neden böyle düşündüğünü sorunca baya uzun bir biçimde anlatmaya başladı:

    -"galatasaray'da şuan ortalık birbirine girmiş, disiplin diye bir kavram yok... topçuların kafası futbolda değil, florya'yı görsen ahır gibi, millet maaşını alacağı güne bakıyor, paralar zaten düzgün ödenmiyormuş, zaten riekerink'i kimsenin salladığı yok, adam kendi kendine kasıyor ama boşa kürek çekiyor, hele bazı adamlar var görsen ıslak odunla döversin, yasin masin gibi adamlar bir havalara girmiş sanırsın cristiano ronaldo adam, kadroya giremeyen hocaya dikleniyor, el kol sallıyor falan, o sadece maçlarda gördüğün gibi değil, antrenmanda da yapıyor adamlar bunu. o locasına gittiğimiz yönetici de diyor zaten "biz de çok itiraz ediyoruz dile getiriyoruz ama bu mehmet özbek'ten başkasının borusu ötmüyor adam sanki dingo'nun ahırı'nı yönetiyor sanırsın babasının çiftliği..."

    o ağabeyimize bu cümleleri kuran ve locasında oturtan yöneticinin de adını biliyorum, sonrasında doğrulamak için kulübün sitesine falan girdim, gerçekten de adam orada, adı sanı çok bilinen birisi olmadığı için tanımadım tabi, ama doğrulayabildim.

    tabi bu sözler bana hem ağır hem de mantıksız gelmişti o dönem. "adam ayak yapıyor, bir şeyler biliyormuş gibi yapmaya çalışıyor galiba" diyerek çok kaale almamıştım. zira galatasaray bir ruh takımıydı ve şartlar ne olursa olsun kazanmak için oynayacak bir camiaydı. şimdi geldiğimiz konuma bakıyorum, bir de quakerboy'un söylediklerine... sanıyorum ağabeyimizin günahını almışım:

    (bkz: #2118729)
App Store'dan indirin Google Play'den alın