• 5370
    riekerink'in istifasını ya da kovulmasını isteyeceğine yönetimden başlasın önce işe. yönetimden çok riekerink konuşuluyor. sen yönetimini değiştir teknik direktörün zaten değişir. yönetim teknik direktörü gönderecek ama kendi koltuğu dokunulmayacak neden? çünkü taraftarın isteği yapıldı. kendilerinin yedikleri boklar unutulacak sonra.

    7.5 milyon € harcayıp bir tane adam gibi uzun boylu ayağı sağlam stoper alamadılar. forvette rekabet yaratabilecek oyuncu gelmedi, olan da gönderildi. sneijder ve muslera olmadan orta sıralara oynayacak takımı teknik direktör kurmaz arkadaşlar. takım yaşlı, takımın boyu kısa, daha ne kadar söyleyelim bunları? iki transfer sezonu geçti ihtiyaçlar giderilmedi. sağ beke alternatif olarak aldığın adamı sol beki yedeklemek için kullanıyoruz, neden? sabri beyimiz oynasın diye.

    bu yönetim değişmedikçe ahmet gelmiş mehmet gelmiş bir önemi yok. siz yönetim şeklinizi değiştirmedikten sonra kimi getirirseniz getirin verim alamazsınız. bu yönetim anlayışıyla zaten getirebileceğiniz en iyi adam da riekerink bunu da bilin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın