• 16255
    bu takım nasıl bu kadar az gol yemiş hiç anlamadım. tamam muslera gibi bir adam var da... acaba birkaç golümüzü, ona ayıp olmasın diye birkaçını sildiler mi, ne ettiler? hayır, her maç gol yiyoruz gibi geliyor bana.

    yalnız harbiden ayıp ha. galatasaray'ın haline mi üzülelim, maç kaybettiğimize mi, yoksa muslera'nın gol yemesine mi? yahu, yediğimiz kafa gollerinin yarısını yemesek, zaten ihya olmuştuk. şimdi bi' şey diyeceğim. melo varken, uçana kaçana vururdu ha... önceden yemiyor muyduk, yiyorduk da, işte dediğim gibi şimdi yediğimizin yarısını yiyorduk.

    mevzuyu melo'ya da bağladığımıza göre, klavye tetikçiliği görevimi yerine getirmiş bulunuyorum.

    ilginçtir, takımda her şeyi melo'ya bağlayabiliyorsunuz. selçuk kötü oynar, melo'nun olmamasına bağlanır. oyuncun dirsek yer, kimseden ses soluk çıkmaz, melo'nun yokluğuna dem vurulur. takım psikolojik olarak rakiplerini baskı altına alamaz, "melo yok ya, melo, ondan" denir. takım orta saha da rakibi sindiremez, rakibe üstünlük sağlayamaz, melo... biraz ehtiyar olsak, torun torbaya, ali sami yen arena'nın orta sahasını gösterip, "işte buralar bir zamanlar melo'luktu," diyeceğiz. çok acayip bir adam bu melo.

    ne diyordum, ha, sürekli gol yermiş gibi bir hali olan takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın