• 16203
    2016-2017 sezonu lig 3.sü olacak takımdır. kapağı takacaksa bana taksın ancak görünen köy de kılavuz istemez.

    sezon özelinde nasıl bir takım olduğuna kısaca bakmak gerekirse, öncelikle podolski-selçuk-sneijder'in bir arada herhangi bir takımda, hele ki savunma oyuncuları çok kırılgan bir takımda oynaması mümkün değildir. ancak akhisar, alanya gibi zayıf karınları yakalanan takımlar 5'lik olur onun harici tüm takımlar da galibiyet alabilir. acı ama gerçek bu üç adamın en az 1, en optimal 2'sinden vazgeçmenin zamanı gelmiştir.

    iki bekimiz iyi bir kadro ile şampiyon olabilecek, ancak ortalama bir kadroyu da taşımayacak beklerdir. şu an, "evet ulan vay be" diyebileceğimiz bir kalecimiz ve kanat oyuncularımız var. galatasaray'ın her iki tarafta bu kadar iyi kanat oyuncuları en son ne zaman oldu, en son ne zaman skora bu kadar katkı verdiler bilemiyorum ama onların da ortası yok. yani orta açamıyorlar, eren derdiyok'u bitiren adamlar bu iki kanattakilerdir.

    şu takımın başında iyi bir hoca olsaydı eğer linnes ve sinan gümüş'ü ellerimiz patlarcasına alkışlayabilirdik, ama maalesef o da yok. oyununu geliştiren belki tek bir oyuncu yok sezonun il 4-5 haftasına göre. işte böyle bir takımdır galatasaray futbol takımı, kaybetse de yenilmeyecek takımdır ayrıca. mutlaka döner.
App Store'dan indirin Google Play'den alın