• 16124
    ligde adil bir yönetim olsaydı sezonun bu noktasında en az 5-6 puan artısı olacak takımdı. ama bu kriterin beşiktaş maçını yöneten hakemler olması halinde geçerli. eğer rekabet ortamını arttırır da kriteri galatasaray maçlarını yöneten hakemler yaparsak? o zaman biz aynı kalırdık fakat beşiktaş ve fenerbahçe'ye bu gün bedavadan kazandıkları en az 5-6 puan dışında, hakettikleri de en az 5-6 puandan olurlardı. çünkü işin sadece pozitif tarafı yok bir de negatif tarafı var.

    bundan başka rekabet son maçlarda görünen o ki takıma olumlu etki yapmış. ilk defa ciddi anlamda bek bindirmeleri yapmaya başladık. sezon boyu oynamadığımız kadar dikine oynuyoruz. pres yediğimizde diagonal paslarla sahayı genişletip topu pres hattının arkasına geçiriyoruz ki ondan sonra rahat dripling yapan futbolcularımız sneijder eşliğinde pozisyon buluyor. bu da rakibin tekrar prese çıkmaya cesaret edememesine neden oluyor.

    tolga iyileşsin, de jong, ahmet takıma dönsün, linnes formayı kapsın... bana göre bir anda parmak ısırtacak bir futbol oynayabiliriz. ayrıca josue de ciddi anlamda orta sahada formaya aday futbolculardan biri haline gelme gayretinde. imkan verilirse büyük süpriz yapma potansiyeli var.

    ve son olarak sinan gümüş'ten çabuk vazgeçmemek gerek. bu adam kanat oynayacak dinamizmi taşımıyor. o nedenle kızmaya gerek yok. podolski de kanat oyuncusu olarak zaafiyet gösteriyordu skora yüksek katkısının yanısıra. ısrarla yedek forvet aradığımız şu esnada sinan'ı bu mevkiye ısındırmak bize bir oyuncu kazandırabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın