resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 8320
    (bkz: gelmeeeeeeezz)

    öncelikle kendisinin tekrar gelmesini çok istediğimi not düşerek söze başlayayım.

    gelmesi için bir sebep var mı diye düşündüğümde kendimce bir sebep bulamadım. gittiği dönem ile mevcut durumda ülke şartlarında ve spor dünyasında kendisi lehine değişen bir şey yok. aksine spor dünyasında meydanı boş bulanın galatasaray'a salladığı, göz göre göre katlettiği bir donemdeyiz. ulke olarak baktığımda da kendisinin görüşlerinden ve duruşundan rahatsız olanlar hala aynı yerlerinde hatta daha da gemi ele almış vaziyetteler.

    e tüm bunları goz onune alınca yine bize yar olmayacak gibi hissediyorum.

    amaaaaa...

    işte soz konusu unal baskan olunca son sözü soylemek o kadar kolay olmuyor. butun bu giden mailler, yapilan taraftar baskısı sonucunda gözünü karartirsa? kaç yaşına geldim bu kadar parayi ne yapacam deyip karşısına 7 duveli alarak savaşa kaldığı yerden devam etse? 23 nisanlarda 1 günlük başkan bile olamayacaklara verilen yetkiler kendisine verilse? daha sneijder transferinin şaşkınlığını atamamis bünyelere bir dozda drogba verip o stadi 42 bin kombine ile en şaşaalı günlerine geri dondurse?

    evet, cok zor belki bunlar ama kendisi gorev süresi boyunca taraftarin sesine en cok kulak vermis baskan oldugundan onun icin imkansiz degil.

    klasik olacak ama :

    (bkz: yak gel bildiğin ne varsa)
App Store'dan indirin Google Play'den alın