resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 3065
    sneijder'in yokluğunda, muslera'nın sakat parmakla oynadığı bir maçta, öne de geçmemize rağmen, aleyhimize verilen bir adet penaltı ile rakibi oyunda tutan bir hakem varken, ilk fırsatta kırmızıyı da verip bizi maçtan tamamen kopartan bir hakem varken yenildiğimiz için ne ilkesizliği kaldı, ne bilgisizliği...

    arkadaşlar kendinize gelin, fb-başakşehir maçı öncesi bilerek ve isteyerek bir tetikçi ile mağlup edildi takımımız. maç sırasında ikinci yarı başladığı andan itibaren gary ve eren'i al hocaaa diye benden fazla kimse haykırmamıştır. bu maçtaki hatası erkenden yapmadığı oyuncu değişiklikleridir kendisinin. benden çok kızmış olamazsınız emin olun. maç göz göre göre giderken müdahale etmediği için kendimi parçaladım ekran karşısında.

    ama şimdi orada durun. herkes bir nefes alsın. günah keçisi olarak kendisini ilan etmeyin lütfen. hatalar yapılır, önemli olan ders almaktır. şu an gayet iyi bir pozisyondayız ve şampiyon olma şansımız çok yüksek. teknik direktöre kızmak yerine, hakeme kızıp, bir sonraki maçta arenayı fulleyip takıma tam destek verirsek bu iş olur. yoksa hocayı göndersen de göndermesende birlik beraberlik sağlanmadığı sürece hiçbir halt olmaz.

    son olarak, şuanki takımda ilk 5'e giremediğimiz kadrodan farklı olarak kim var da şu an şampiyonluk hayalleri kuruyoruz ? sadece de jong mu bu farkı yaratan ? tolga desen haftalardır yok. bruma desen, zaten vardı ama eski teknik direktörler beğenmiyordu, zararına elden çıkarılmaya çalışılıyordu. kim bu farkı yaratan söyleyin lütfen ?

    ağzınızdan tükürükler çıka çıka hocaya sallamadan önce bir düşünün lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın