• 104
    öncelikle kaybetmemiz halinde de şampiyonluk iddiamızın aynen devam edeceğini ifade etmek istiyorum. puan farkının biraz açılması ve orada gelen seri mağlubiyetler biraz strese sokuyor galiba hepimizi ama bu maçın da değerinin diğer her maç gibi 3 puan olduğununu ve şampiyonluğa 1/34 oranında etkilediğini söylemek gerekiyor.

    şimdi geçmiş 10 seneki kaybettiğimiz maçlara bakınca hepsinde tek bir ortak nokta görülüyor. son 10 senede de biz hep ilk yarıları mağlup kapattık. bence bu atlanmaması gereken, çok önemli bir istatistik. şimdi biz bu istatistikten ne çıkarabiliriz? ilk yarıları hep mağlup kapatıyoruz ve genelde de golü ilk 20 dakikada yiyoruz sonra da oyun disiplininden kopuyoruz. 2-1 veya 1-0 bile geri düşsek futbolcularımızda biz bu maçı kazanamayacağız psikolojisi yerleşiyor. işte oradan puan veya galibiyetle dönmenin şifresi bu bence. ya ilk yarı gol yemeyeceğiz ya da gol yesek de oyun disiplinimizi kaybetmeyeceğiz. bu ikisinden de önemli olan oyun disiplini ki ankaragücü maçında bu açıdan kötü biri tecrübe yaşadık. eğer ki bu maçta mağlup duruma düştükten sonra oyun disiplininden kopmayıp ve panik yapmayıp kendi oyunumuzu oynamaya devam edersek bu maçtan puan çıkarırız.

    maçla ilgili tahminim ise beraberlik yönünde. eğer maça girerken puan farkı 5 olarak kalırsa daum riske girmeyip beraberliğe yatacaktır. takım savunmaları iyi ve bunu başarabilir. bizim için de beraberlik kötü bir sonuç sayılmaz ve 0-0'a bağlanır bu maç. puan farkı 5 olarak devam eder lig.

    edit: technique uyardı 2003/2004 ve 2004/2005 sezonlarındaki maçların ilk yarısı berabere bitmiş. gözden kaçırmışım bu maçları ama bu 2 maç da stressiz maçlar olduğundan yazıyla çok da çatışmıyor. yine de yanlış bilgi vermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın