resim
Ahmet Yılmaz Çalık
Mevki:Stoper
Doğum:26.02.1994
Ölüm:11.01.2022 (27)
Uyruk:Türkiye
  • 410
    istediği kadar fanatik galatasaraylı olsun, istediği kadar transferi gerçekleştiğinde çok heyecanlanmış olsun; bizim ihtiyacımız olan stoper değildir. anadolu'da ne galatasaraylı futbolcular vardır.

    destek vermek boynumuzum borcuymuş. neden yahu? neden. formayı giydi diye mi? yok arkadaşım kusura bakma ama galatasaray forması birilerinin cebini doldurmak için bir oyuncuya giydiriliyorsa benim boynumun borcu aksine bu oyuncuya destek olmamaktır. demogojinin zamanı değil artık.

    sezon başında serdar aziz için de aynı şeyleri söylemiştim. "bu adamı alınmasın, bu adamın semih'ten farkı yok, bu adam 2 sezondur doğru düzgün maç yapmamış" demiştim. yine duygusal arkadaşlarımız "formamızı giydi, desteklememiz lazım, yeni bülent korkmaz olacak" demişlerdi. sonuç? oynadığı maçlardaki kötü performansı yanında sezonu kapattı.

    hani bazı oyuncular vardır, dersiniz ki "ya bi gelsin bakalım, bizim aradığımız özelliklere yakın belki tutar". o zaman anlarım destek vermeyi. ama olmayacak duaya amin demek, köy kahvesinin ortasında hala kılavuz aranmak kusura bakmayın ama akla ve mantığa sığmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın