resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 1322
    hakkında doğru sonuca varırsak sakatlığı nedeniyle saçma sapan tartışmayı bırakırız.

    18 aralık 2016 osmanlıspor galatasaray maçı'nda yaşadığı sakatlığı doğrudan levent nazifoğlu'nun suçu değildir. ancak elmayla armutu iyi ayırd etmekte fayda var. transferi levent nazifoğlu'nun suçudur. hiç bir yöneticinin totalde 20 milyon eu'ya malolacak şımarıklıklar yapma şansı yoktur. hele galatasaray gibi batmak üzere olan bir kulüpte.

    asıl soru şu... serdar aziz osmanlıspor maçı'nda sakatlanmasa önümüzdeki 4 sezon devamlılığı nasıl olacaktı? misal bir kjaer gibi defans hattımızda her daim elde var bir diyebilecek miydik? bu sezon 3-4 maçtır oynuyordu, kaç maç daha oynayacaktı..? işte bu soruların cevabı serdar aziz'in transfer edilmesinin neden levent nazifoğlu'nun suçu olduğunu gösteriyor. takım savunmasında ve defans hattında devamlılık esastır. serdar aziz devamlılığı olmayan bir futbolcu. o parayla sakatlık sorunu olmayan, daha düşük maaşla ve benzer performansla oynayacak bir sürü stoper bulunurdu. tabi scout ekibini ve teknik heyeti yok saymadığın taktirde...

    bu arada osmalıspor maçı'nda yaşadığı sakatlığı doğrudan levent nazifoğlu'nun suçu olmasa da dolaylı olarak yönetimin suçudur. çünkü o stadda hele o saatte maç oynanmayacağı çok açıktı. uğur uçar tecrübesi yaşamış takımın bunu biliyor olması şart. adam gibi yönetim olsa ortalığı ayağa kaldırırdı. adam gibi yönetim olsa bu sakatlıktan sonra serdar aziz'in 4 senelik maliyetinin sakat kaldığı döneme denk düşenini o maçı orada oynatan federasyondan isterdi. 6 ay mı oynamadı adam? bonservisinin 1/8'ini ve 6 aylık maaşını iste. farketmez alama. ama algıyı oluştur. sen 20 milyon eu yatırım yaptığın adamı kaybediyorsun 2 gün konuşulmuyor, basın hala fenerbahçe'nin 14. haftada antalyaspor karşısında iptal edilen golünü konuşuyor. sonra her platformda neden galatasaray'ı düdüklüyorlar? abi kusura bakmayın da karşıma çıksa ben de düdüklerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın