• 15847
    şaka bir yana senelerdir ideal kadrosunu üst üste 4-5 maç sahaya süremeyen takım.
    18 aralık osmalıspor gaatasaray maçı öncesi sakatlara bak... podolski, tolga ciğerci, serdar. e bu bildiğin iskelet. takımın iskeleti sakat amk. hakikaten de mevkilerindeki en kaliteli oyuncular. bu 3'ünün üzerine türkiye'deki hangi takımın oyuncularını koysan şampiyonluğa oynar. özellikle son haftalarda hücum aksiyonlarımızın hareketlenmesinde eren yerine podolski tercihi büyük etkendi. şu haliyle 15. haftadan puan çıkaramazsak ve 16. haftada da beraberlik alırsak jor'u suçlamam. kafa topu alacak oyuncumuz yok. orta sahaya ve defansa sertlik katacak tek oyuncumuz de jong, sneijder ile kollektif uyum gösterecek tek futbolcumuz sakat...

    malesef bu maliyetlerde transfer yapıyosan galatasaray'a, o oyuncu sezon içerisinde devamlılık gösterebilmeli. bu sezon transfer edilmiş ve sakatlanmamış futbolcumuz var mı? yok. üstelik hepsi uzun süreli sakatlıklar yaşadı. burda ben yönetimi suçlamayıp kimi suçlayayım amk.

    levent nazifoğlu'na bakıyorum, transferlerin bir numaralı karar vericisi kendisi.
    e arkadaş tamam serdar hata yapıyo falan ama fena oynamıyo. tolga galatasaray'ın aradığı adam. de jong tolga ile birlikte iyi oynar. kolbeinn transferini sakatlık yaşamasa da saçma bulduğumu zaten daha ilk gün yazmıştım... evet iyi futbolcular. ligde fark yaratabilirler. ama oynayamıyorlar işte. bir maç hepsi birarada oynayamadı. bu işte bir yanlışlık var. millet gidip 3 kuruşa n'diaye gibi transferler yapıyor. biz eren'e 4, serdar'a 4... önümüze gelene 2 milyon eu maaş... böyle kasa mı döner?
App Store'dan indirin Google Play'den alın