resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2509
    orhan atik'in yollanması bana göre hocaya yapılmış bir darbe değildi. zira orhan atik hocanın değil yönetimin yardımcı hoca tercihiydi. yerine kim gelecek merak ediyorum açıkcası. eğer jor hocanın önerisiyle birini getirirlerse bu futbolculara verilmiş açık bir mesaj olur.

    şahsen kendisiyle devam edilmesi taraftarıyım. 20 senedir hoca beğenemiyoruz. herkes kötü bi biz iyiyiz... yersen.
    artık oturup hiç bir hoca ile neden olmuyor diye kendimize sorma zamanı. bunu yönetim, genel kurul, taraftar, futbolcular, teknik ve idari kadro ve hatta türk insanı olarak yapmalıyız. ama yapar mıyız? bizim insanımız hatayı asla kendinde aramaz. hep başkasında arar. en kolayı riekerink'i suçlamak. mesela kendinden kabul ettiği birisi varsa başta, onu suçlamak biraz daha zor oluyor. daha kısık sesle ve dolaylı eleştiriler yapılıyor. kavga patladığında ise iç savaş tadında oluyor.

    bunu gerçekleştiremediğimiz sürece kısır döngünün içinde ufak başarılarla türkiye'nin en büyüğü olduğumuzu iddia etmeye devam ederiz. amk en büyük biziz. neye göre? hepi topu fazladan alınmış bir şampiyonluk ve 17 sene önce alınmış 2 avrupa kupasıyla. şampiyonlukları geç. anamızın, şikeli, politik açıdan kirletilmiş, kimsenin sikine takmadığı liginde... fener'i geçsen ne olur, beşiktaş'ı geçsen ne olur? avrupa'da yaptıklarımız da zaman aşımına uğradı. o sene doğanlar yakında reşit olacak amk...

    sabri'nin, selçuk'un elinde oyuncak olmuş koca kulüp; ultraslan denen kan emicilerin rant malzemesi haline gelmişiz, hala hocayı eleştiriyoruz. senin sistemin doğrulara izin vermiyorsa hoca ne yapsın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın