• 15720
    madem riva'yı sattık. madem paramız var. devre arasında ya da sezon sonu büyük bir operasyona gitmeliyiz. 2011 yılında fatih terim'in yaptığı operasyon gibi. takımda kalacak isimler ve ilk 11 şu şekilde olmalı.
    4-4-2
    muslera
    transfer1-serdar-transfer2-carole
    transfer3-tolga-transfer4-bruma
    eren-transfer5

    transfer1: 25 30 yaş aralığında güçlü ve iki yönlü bir bek almalıyız. sabri cavanda ile yolları ayırmalıyız. sağ bek yedeğimiz ise linnes olmalı.
    transfer2: serdar'ın yanına ujfalusi tarzı bir stoper almalıyız. 30 yaşlarında tecrübeli, sert ve hava toplarında etkili olanından.
    transfer3: bence en önemli sorunlarımızdan biri sağ kanat. adam akıllı sağ kanat oyuncumuz yok. yasin sol kanat oyuncusu. sinan savunmaya gelemiyor onu geçtim git gide kötüye gidiyor. bu yüzden bu bölgeye dirk kuyt tarzı bir adam almalıyız. güçlü, mücadeleci ve iş ahlakı yüksek olan adam.
    transfer4: ve geldik en kritik bölgeye. buraya ise iki yönlü, mücadeleci ve yine iş ahlakı yüksek oyuncu almalıyız.
    transfer5: aslında bu bölge de podolski olabilir ancak bence podolskiyi 60 dan sonra hamle oyuncusu olarak kullanmalıyız. bu bölgeye ise eren'in aksine hızlı ve bitiriciliği yüksek oyuncu almalıyız. mesela burak yılmaz'ın bize ilk geldiği hali gibi.

    ve geldik kulübeye. yedek kalecimiz zaten cenk gönen değiştirmeye gerek yok. defans göbeğini koray ve semih ile yedekleriz. orta sahayı josue ile yedekleriz ancak defansif orta saha olarak genç ve kiralık oyuncu almalıyız. kanat olarak sinan gümüş ve yasin yine idare eder. sağ bek yedeğimiz linnes olacak. sol beke ise yine genç ve kiralık oyuncu bakmalıyız. forvet olarak podolski ile idare ederiz

    ve geldik yolları ayıracağımız futbolculara. chedjou, hakan balta, sabri, cavanda, hamit, de jong, selçuk, sneijder. bunların içinde para edecek bir kaç futbolcu var. max 10 m euro para getirir. oda belki.

    bu kadronun başına da tecrübeli bir hoca (yerli veya yabancı farketmez) ile başarısızlık söz konusu bile olamaz. o kadar eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın