• 15709
    hepimizin uzulerek hem fikir oldugu bir durum var ki, takimimizin en zayif halkalari selcuk inan ve sneijder! simdi gelip "evet cunku yasin super yea" yorumlari yapacaklara sesleniyorum "evet yasin super!" yasin kendisinden beklenilen olcusunde super. dun sabri ileride pres yapip takimi gaza getireyim diye kicini yirtarken yasin de sag bekte onun kademesine giriyordu. ister kabul et ister etme. ayrica yasin kotu oynarsa kenara aliyorsun. ara sira salak garip tepkiler verse de selcuk ve sneijder gibi ortalik tarumar olmuyor. sneijder ve selcuk ne kendileri oynuyor ne de yerine baskasini oynatabiliyorsun ilginc bir sekilde.

    podolski, bruma, yasin ve sinan 4 lusunden iki kanat icin rotasyon yaptik ve donusumlu oynamaktalar.

    eren derdiyok ve kolbein sigthorsson da iyi bir rotasyondu ama izlandali linderoth 2 oldu.

    defansta da her ne kadar basimiz agrisa da; serdar aziz, chedjou, semih kaya, hakan balta dortlusu besiktas'ta yok! adamlar solbekten stoper yapti bruma iclerinden gecti!

    tolga cigerci takimda adi ilk yazilacak oyuncu desek yeri var. yaninda de jong gec geldi ama kuvvetli geldi gibi. gittikce de daha iyi olacak izlenimi verdi. ortasahaya sertlik katacagi acik.

    bekler desen solda carole-cavanda ve sagda sabri-linnes-cavanda rotasyonu bu yoklukta kotu degil. varsa yoksa herkesin dilinde gokhan gonul ve caner erkin. bu ikili disinda ulkede sag ve sol bek yok gozuyle bakiliyor zaten ya o da ayri konu.

    muslera'yi konusmuyorum.

    nihayetinde selcuk inan ve sneijder... en buyuk beklentimiz oldugu iki onemli isim. biz bu arkadaslardan oldurucu sutlar ve paslar bekliyoruz. derinlemesine oyle bir pas gomsunler ki oeeeh diye ayaga firlayalim istiyoruz ancak bu iki oyuncu da siradan bir ortasaha gibi alan dolduralim, biraz saga sola kosalim ve yan top atalim derdine. hayir arkadasim kaleye vurun! sut adin. bam gum koyun su amk topuna! siz bunlari yapan adamlardiniz. atin ara toplarini kanatlardan yardiran brumaya falan. gonderin toplari eren'in kafasina. oyun kilitlenmisken 30 metreden bir sutla ayaga kaldirin takimi ve tribunleri. bunlari birisi yapardi zamaninda ve 10u cok ozledik. siz onun kadar yapmasaniz da ona benzer biseyler yapabilirsiniz. bir kac tik alt seviyede olur onemli degil yeterki yapin sunlari artik ya da sorun cikarmayin ve takimin en yuksek ucretlileri olarak yerinizi daha az ucretle daha iyi performans gostereceklere birakmanin zamani geldi.

    reikerink ise guzel adam. cok da guzel isler yapti. ben kalmasindan yanayim cunku futbolu biliyor ve basariya ac. gidecekse de aynen bu ozelliklerde bir hoca bulunmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın