resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2244
    hakkında ilk defa entry giriyorum. takımın başına geçeli 8 ay olmuş. ilk geldiği zamanlar takım olumlu yönde bir hava yakaladı. taraftarın sabrının kalmadığı oyuncuları kadro dışı bıraktı, bir sezon için gelip tonla para alan yabancı hocalarla karşılaştırınca bu mütevazi teknik direktörü taraftar bağrına bastı. takım sezona iyi başladı ama gittikçe daha da kötüye giden bir takım var sahada. halbuki birliktelik, yeni gelenlerin takıma uyumu pozitif yönde ilerlemeliydi. transferler sadece riekerink'in suçu değil tabiki ama bu yönde bir rahatsızlığı varsa da dile getirmeliydi. çünkü bu takımın defansı yok. sağ bekte 4 adam var toplasan bir adam etmez. sol bekte rekabet/alternatif yok. stoperler desen içler acısı. bir rakiplere bakıyorum bir de bizim hakan balta, chedjou ikilisine içim kararıyor. dikkat edin şu an iyi defans yapan takımların stoperleri rakibe yapışık oynuyor. top almasını engelliyor ilk seferde hamlesini yapıyor. bizim stoperler karşılamada araya 2 metre mesafe koyuyor. hava topu desen berbat. serdar aziz belki eldekilerden biraz daha iyi ama bu maliyetle bu transfer tam bir fiyasko. semih-koray ikilisini konuşmaya bile gerek yok. galatasaray'la yan yana gelebilecek futbolcular değil.

    bir de cavanda meselesi var ki, riekerink'in oyuncu değişikliklerinde öncelikli tercihi... ben bu cavanda denen adamı halısahada takımıma almam, o derece bitik, beceriksiz, ne oynadığı belli olmayan aciz bir adam. transfer edeni de oynatanı da allah bildiği gibi yapsın. bir de sinan gümüş durumu var ki eskiden topsuz oyunda sahada yok derdik ama topla oyununun da içine edeyim ben. mücadele etmeyen podolski bin kat iyidir. hiç değilse önüne top düşünce falan adam iyi vuruyor.

    riekerink'in çalıştırdığı şu takımın ne oynadığını biri bana izah etsin lütfen. pas yapan takım desen boş geriye yana paslar. defansif takım desen defansif değil, kontra atak adamların var kontra oyun desen onu da yapamıyoruz. çocukken mahalle maçları yapardık, teknik direktörsüz falan herkes çıkıp kendi becerileri ile serbestçe bir şeyler yapmaya çalışırdı, takımda durum aynen bu şekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın