resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2239
    akrep qral burak, çelimsiz tarık, gol atamayan golcü umut, sumocu olcan hepsini aynı anda takımdan şutlamanın bedeli ödetilmeye çalışıyor kendisine bu aralar. tamam teknik direktörlüğünü tartışabiliriz ama saydığım bu isimlerden geriye tek kalan efsane kaptan(!) selçuk tarafından kuyusu kazılmaya çalışılıyor gibime geliyor. televizyondaki bütün yorumcular, gazeteciler, spor adamları hepsi selçuk inan'î korumaya almış durumda. sanki 10 maçtır oynatılmıyormuş havası yaratıyorlar. galatasaray taraftarı da selçuk'u istiyormuş onlara göre. de jong'u da karalama kampanyası yapıyorlar. o kimmiş de ne işe yararmış da onun zamanı geçmişmiş de. herkesin zamanı geçti selçuk'un zamanı geçmedi anasını satayım zaten.

    jor hoca bundan sonra takımı düzeltmek için hamleler yapsa bile boşuna olacaktır. çünkü galatasaray takımı içindeki yeniçeriler artık takımın önüne ambargo koymaya çalışıyor. prandelli örneğindeki gibi... prandelli'den sonra hamza hamzaoğlu çok mu büyülü elleri vardı da geldi bir anda takımı şampiyon yaptı. oradaki tek etmen yeniçeri ocağı'nın istediğini yaptırdıktan sonra kendini maçlara vermesi olmuştu.

    jor hocanın işi bundan sonra daha zor olacak. sadece takımı oynatmakla değil diğer ali cengiz oyunlarıyla da muhattap olmak zorunda kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın