• 15699
    bu takıma kötü gidişatta takımla beraber düşüş gösteren sneijder değil takım düştüğünde takımı ateşlemeye çalışan melo** lazımdır.
    seni bu zamana kadar hep destekledim*, her zaman "bu maçta parlayacak, takımı sırtlayacak dur bakalım" dedim kendi kendime. ama baktım ve gördüm* galatasaray'ın 4.5 m€'su havaya gidiyor.

    galatasaray bu ülkenin kıymeti bu taraftarın canı, ciğeridir. dün hepimizin içi yandı, ciğeri parçalandı maçı izlerken.
    neden peki? yenildiğimiz için mi?
    bence daha çok sahada ne yaptığını bilmeyen, sürekli pas hatası yapan, hücumda çok fazla etkinlik gösteremeyen* ve sadece deli dana gibi boş boş pas yapıp atağa kalkamayan takımı gördüğümüz için üzüldük. takımı ateşlemeye çalışan bir kaç kişi dışında ** kimseyi göremediğimiz için üzüldük. kaptanlık pazubandını koluna takanların* kafasının maçtan başka her yerde olduğunu gördüğümüz için üzüldük. bu güne kadar kaptanlık bandını taşıyan selçuk'un aciz futbolundan bıktık, sıkıldık. selçuk'un kötü futbolu takıma yansıdı, orta sahada direncimiz düştü yine biz üzüldük.

    artık yeter!
    hiç oyun oynamayan, kale önünde pozisyona giren ama kaleye şut bile çekemeyen, son yılların en kötü, en beceriksiz fener kadrosuna yeniliyorsak gerçekten yeter. zaman radikal kararlar zamanıdır. madem hepiniz galatasaray için buradasınız o zaman galatasaray için gitmesini bileceksiniz. bu maçın sorumlusu ne sadece teknik adamdır ne futbolcular ne de yönetim. bu maçın sorumlusu hepinizsiniz ve bunun hesabını bu ülkedeki ve tüm dünyadaki galatasarylılara vereceksiniz!

    hepiniz ama hepiniz bu armayı yerde bıraktınız. dün akşam da armayı sahada kimse eline almaya cürret edemedi. savaşmaktan korktunuz. bu formanın ruhuna ihanet ettiniz ve biz galatasaray taraftarı ihanet edenleri unutmayız.
    ha birde dün maçtan önce demiştim ya; "yenin, efsane olun" diye beyler siz "yenemediniz, kestane oldunuz".
App Store'dan indirin Google Play'den alın