resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 11830
    tff'sinden, mhk'sından, şenol'undan, tinercisine lümpen solcu rakip takım taraftarından kalkavan'ına, palabıyık'ına, aydınus'una çakma sosyalistinden tek kitap okumamış kolpa filozof teknik direktörüne kadar kısacası akla gelen ne kadar g.saray düşmanı varsa tümünü kucağa alan tek teknik direktör.

    ister kız, ister küfret ama bu adam varken bu şekilde doğranmıyordun. terim öncesi örneğin 2009-10 sezonu hakemlerin şampiyonluğumuzu gasp ettiği sayısız maç bulurum. ilk aklıma gelenler kadıköy derbisi ve eskişehir deplasmanı. bir sene sonra efsanevi düşüş yaşadığımız 2010-11 sezonunda bizim yerimize başka bir takım olsa hakem desteğiyle potaya sokulacak iken biz iyice dibe postalandık. her iki bursa maçında verilen yapılan hakem hataları, arena'daki ilk derbide kendini patates çuvalı gibi yere salan alex'in faulü tak diye alması (o maç da aydınus'undu) peki, bu kıyım ne zaman son buldu ta ki terim gelene kadar.

    iki sene boyunca hakemleri mum gibi yaptı terim. ikinci sezonun sonlarına doğru bir operasyon çekmeye kalktılar ama yine terim camiadaki kirli ilişkileri bildiğinden bir şekilde bertaraf etti bu saldırıyı da. hatta o dönem çakma sosyalist, lümpen solcu tayfaya biz kazanacağız diye menifesto yazdırdı. aynı tayfa artık bok çukuruna dönmüş türk futbolu için hiç böyle romantik açıklamalar yapmıyor mesela. tıpkı rijkaard'ın takımı doğranırken çıkıp konuşmadıkları, kamuoyu yaratmadıkları gibi riekerink'in takımı doğranırken de suskunlar. peki neden? çünkü kendi takımları evelallah iyi kollanıyor. yetmiyor sanki galatasaray lehine hakem hatası varmış gibi çıkıp yüzsüzce galatasaray lehine hakem hataları isimli bir video yapılıyor. bunu hazırlatıp sosyal medyaya salan kişiyse bizim işbirlikçi taraftarın da çok sevdiği, twitter devrimcisi candaş tolga ışık ve onun yönetimindeki beşiktaş sosyal medya ekibidir.

    uzun lafın kısası bugün takımımıza karşı iğrenç, aşağılık bir saldırı var. yönetim ise suskun. şu an galatasaray'a net şekilde ikinci bir terim lazım. futboldaki kirli ilişkileri bilen, hakem denen mamalanmışların korkacağı, medyada güçlü dostları olan bir adam. oyunu kuralına göre oynamayıp romantizm kasmaya devam edersek daha çok düzülürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın