• 15547
    en erken devre arası olmadı en geç sezon sonu podolski- selçuk- chedjou üçlüsünün gönderilmesi takımın selameti için iyi olacaktır.

    podolski- bazuka gibi şutları var ancak takım savunmasına katkısı 0. hatta top bizdeyken bile görünmez adam olabiliyor. yedek otursa otursun diyeceğim ama böyle bir yıldız oyuncuyu yedek kulübesinde oturtamayız. öyle bir lüksümüz de yok zaten. takımı eksik oynatan oyunculardan biri. gönderilmeli.

    selçuk inan- zamanı geldi de geçiyor. uzun uzun anlatmaya gerek yok. duran toplarda başarılı ama yana geriye oynaması beni kanser etti, gına geldi artık. ''top selçuk'ta mı? o zaman muslera'ya kadar gider o top'' diyorum. beni hiç yanıltmadı sağolsun. bazen acaba bu selçuk mu? yoksa birileri selçuk'u kaçırıp yerine onun bir benzerini mi koydu? uzun lafın kısası gönderilmeli.

    chedjou- gol yemediğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. muslera da bir yere kadar. defans her maç arkaya adam kaçırıyor. chedjou bunun en büyük sorumlusudur. zaten bu sezon suratında isteksizlik akıyor. madem marsilya da istiyormuş, gönderilsin.

    bu oyuncuları yedekte de oturtamazsın çünkü sorun çıkarırlar. iki taraf içinde en hayırlısı bu şekilde olması.
App Store'dan indirin Google Play'den alın