• 4487
    yönetimdekiler yönetimde olduklarının farkında değiller gibi davranınca son dönemde yaşananlar hep bizim tarafımızda havada kaldı.

    bir kendini bilmez, sadece futbol değil spor katili, çıkıp "galatasaray türkiye'ye şikeyi getirmiştir." dedi. yönetimimiz sus pus, mahalle takımları arası kahve atışmasında söylense ıstaka ile birbirine girer millet ve olay karakolda biter. türkiye'nin en büyük kulübü galatasaray bir dava açıp da kendisini iddiasını ispata çağıramadı. önceden olsa hakaret ölçüsüne girmeden ağır bir açıklama ile bile 2 ay kamera göremeyecek hale getirilirdi. açılacak tazminat davası ile de ağlatılır, yalvartılır ve rezil rüsva olmuş halde ortada bırakılırdı.

    akıllı olduğunu düşündüğüm, beşiktaşı da içinde bulunduğu durumdan iyi kurtardı dediğim fikret orman geçen hafta sonu takımımıza, stadımıza, borcumuza, harcımıza konuştu etti. belki kendince kıyas yaptı ya da taraftarlarına cuma günkü beraberlik sonrası bir parmak bal çaldı ama ona da ses etmediler. çıkıp da; "kendisini konuşmaya davet ediyoruz, nedir yaptıklarımız açıklasın" demediler.

    sezon başından beri çatır çatır hakkımız yeniyor, içeride dışarıda doğranıyoruz ama ağzını açıp da bir söz söylemek yok. malum şahsiyetin her şeyi abartıp, bunun 10'da 1'i durumlar kendi takımına yaşatılınca nasıl elinde lazer, karşısında gazeteciler, sağ tarafında projeksiyondan gelen görüntüler ile mhk eğitim kampı pozisyon tartışması yaptığını bile hatırlamaktan aciz şekilde sadece durmaktalar. trabzon maçı hakemine bir tepki dahi göstermediler.

    teknik direktörümüze maç ile alakası olmayan, pazar ekinde sorulsa "ne gereği vardı? bu sorunun" diyeceğimiz sorular maç sonrası basın toplantısında soruluyor, yapılan hamle adamın akreditasyonunu iptal etmekle kalıyor.

    böyle durumlara ya hiç bir şey yapmayarak kızdırılmış ya da yaptıkları ufacık şeylerle "sadece bu kadar şey mi yapabilir galatasaray yönetimi?" sorusunu sormaktan yorulmuş bir taraftar kitlesi oluşturdular. galatasaray yönetiminin fikri ve vicdanı hür olarak dirayet, cesaret, feraset ve asalet sahibi olması gerekir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın