• 15545
    pas verdikten sonra boş alana kaçmayan, ara paslar ve oyunu ileriye taşıyacak doğru hamleleri aramak yerine ne şiş yansın ne kabap diyerek boş boş vakit çalan, cesaretsiz topçuların kadrosunda olmaması gereken takımım. bu takım orta sıralara oynayan basit bir anadolu takımı değil, çıtayı en yukarıya koymuş kendisiyle yarışması gerekn bir takım. vasatı normalmiş gibi kabul etmek takıma yapılacak en büyük kötülük.

    takımda şuanki görüntüsüyle muslera, tolga, carole, bruma ve eren dışında gönül rahatlığıyla izlenecek adam yok. sneijder'e bir parantez açmak gerek 2 yıl önceki heyecan yaratan adam artık yok. diğerleri ise ancak yedek kulübesinde oturabilecek performans gösteriyorlar. hiç kadroda olmaması gerelenleri listelesem, takım nerede diye sorarız.

    bu takımda popescu, bülent, urfa reis gibi defanslar vardı. melo, topal, suat, tugay gibi orta sahalar vardı. hücum da kewel, keita, drogba gibi adamlar vardı. adı dünyanın heryerinde bilinen hagi gibi bir adam vardı. takım şuan resmen çerçöp dolu. biz de bu takımla şampiyonluk hayalleri kuruyoruz. şöyle keyifle izleyebileceğimiz futbol oynayın da şampiyonluk eksik kaldın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın