resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1878
    türk spor basını tarafından organize bir şekilde galatasaray teknik direktörlüğü vazifesinden ayrılması/gönderilmesi için çaba sarfedildiğine inandığım teknik direktörümüz. neredeyse tüm spor programlarında yapılan eleştiriler, sezon başından beri devam eden fatih terim güzellemeleri, bununla ilgili riekerink'i küçük düşürücü sorular ve nihayetinde sezgin gelmez adlı şahsın 29 ekim 2016 adanaspor galatasaray maçı sonrası basın toplantısında sorduğu alakasız ve densiz "kızlarınız garsonluk mu yapıyor?" sorusu bu sonucu çıkarmama sebep oldu.

    burda mesele sadece riekerink'in iyi bir hoca olması, galatasaray'ı şampiyon yapabilme ihtimali vs değil. futbol takımı iyi giderken ve galatasaray ekonomik anlamda sıkıntılar çekerken riekerink ve yardımcılarının kazandığı parayı, riekerink'in oyuncularla ve taraftarlarla kurduğu sinerjiyi, olası bir ayrılıkta/gönderilmede doğacak boşluğu doldurması tahmin edilen isimleri ve bu isimlerin malum türk spor basını ile olan ilişkilerini, galatasaray'ın yaşayacağı ekonomik kaybı ve diğer etkenleri de düşünmeliyiz. galatasaray türkiye'nin en büyük markası. hep birilerinin hedefinde, hep rant kavgalarının ortasında, hep sahip olunmak istenen bir kulüp. göz dikilen araziler, adalar, futbol takımı, basketbol takımı... galatasaray kıymetli. bu yüzden küçük veya büyük birçok kişinin hedefi halinde, birçok kişinin hesapları, kariyer planları, ekonomik projeksiyonları dahilinde.

    burda ise mesele galatasaray teknik direktörlüğü pastası ve şampiyonluk yarışı ile alakalı. birçok hedef içinde küçük gibi kalabilir ama biz galatasaray taraftarları için bunlar önemli şeyler. riekerink hocanın arkasındayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın