resim
Johannes Hendrikus Olde Riekerink
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dewa United
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1798
    no panik no problem.

    riekerink bey bir iki eksiğini de tamamlayınca çok iyi bir hoca olacak. örneğin;

    1-dünkü maçta podolski çok formsuz olmasına ve nerdeyse sıfır çekmesine rağmen bir şut fırsatı bulur gol yapar umuduyla maçın sonuna kadar sabretmesi hataydı. tabi ki podolski'nin böyle bir özelliği var ama dünkü maçta bunu yapamayacak kadar formsuz olduğunu ben daha maçın başında farkettim. jor da farketmeliydi.

    2-poldi kanadı bırakıp 2. santrafor gibi oynamasına, sağbek cavanda'yı tamamen yanlız bırakmasına rağmen ve cavanda hiçte fena olmamasına rağmen (az maç oynamaktan dolayı yaptığı bazı hataları saymazsak) onu oyundan alması çok yanlıştı. onun yerine semih'i oyundan alıp cavanda-chedjou-carole üçlü defansına dönmeliydi. çünkü semih golde asıl hatalı olandı ve topu oyuna sokma yeteneği maalesef çok zayıf. umarım serdar aziz haftaya formayı alır.

    3-selçuk'u en nihayetinde 55-60'ta oyundan alıp, king kong ile devam etmeliydi. (king kong'un sakatlık sonrası ritmmini bulması için, yoksa ilk onbir çıkması gerekirdi) çünkü selçuk olduğu sürece bizim değil trabzon herhangi bir takıma karşı baskı kurmamız im-kan-sız. zira selçuk'un savunma özelliği sı-fır. orta sahada basıp top alamayınca ve de dikine oynayamayınca rakipler bayram ediyor. selçuk'u ille de oynatacaksanız bari sneijder'in yerine oynatın! (daha ne diyebilirim ki)

    4-king kong'un oyuna girmesinden sonra baskıyı kurduk ama bu sefer de dikine oynamak isteyen king kong'un paslarını alabilecek oyuncu kalmamıştı. çünkü hepsi bitikti.

    5-josue'nin ne kadar yetersiz olduğunu dün bir kez daha gördük. israra gerek yok. sneijder'in sahadaki gölgesi dahi daha etkili olur.

    bir iki husus daha var ama şimdilik bunlar yeterli. riekerink bey eğer cesur olur ve basındaki beyinsizlerden etkilenmeden inandıklarını yaparsa harika bir sezon ve sezonlar geçireceğimizi düşünüyorum ve bu düşüncemde samimiyim.

    (bkz: 22 ekim 2016 galatasaray trabzon maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın