• 183
    7 mayis 2015

    “seçilirsem ilk işim stadın çatısını kapatmak olacak. niye bugüne kadar yapılmamış anlamıyorum. 12 milyon euro'luk finansman kolay bulunur. 400 milyon dolarlık bir holdingin 12 milyon euro için devletle probleme girmesini ben kabul etmiyorum. bu dönemde yapacaktım ama 6 ay zamanımız vardı. metro için de sürekli büyükşehir belediyesi ile temastayız, sayın cumhurbaşkanı'na da konu gitti. yeni sezonda metro çalışır diye düşünüyorum.

    amatör branşlarda transferlerde daha itinalı davranılması lazım. örneğin şampiyonluğa giden kadın basketbol takımı… kürekte hep şampiyonuz, judoda keza dünya şampiyonluğumuz var. küçülmek söz konusu değil.

    rakamları doğru okumazsan, 800 küsur milyon lira borç elbette ürkütücü... işin içine girersen farklı ama... bankaların hepsi yapılandırılmış. galatasaray sahaya çıkarsa o borç kendi kendisini ödüyor. başarı olursa daha kısa sürede ödenir. galatasaray bir gün sportif aktivitelerini kapar, show-business'ın dışına çıkarsa borçlar sorun olur. şov devam ederse bu borçlar otomatik olarak kendi kendisini tasfiye eder.

    mecidiyeköy'deki otele 15 milyon dolar harcayacağız, kredisi denizbank'tan alındı, parası hazır. inşaat ruhsatımız da var. düzenleme yapılması lazım planlarıyla ilgili büyükşehir belediyesi'nde. imar komisyonu da onayladı. prosedürleri kaldı. inşaat devam ediyor.

    hamza hamzaoğlu başarılı gidiyor. onunla devam etmemek mümkün mü? geleceği, şampiyonluğa endeksli değil.”

    dursun ozbek

    yukaridaki aciklamalari yapan bir adama galatasaray’imizin gelecegini emanet etmek intihardir.

    eylul-ekim aylarinda bitirilmesi planlanan otel projesinin henuz ince islerine baslanilmamis!! bakin otel insaati diyorum, atla deve degil yani. otel insaatini bile beceremeyen, planlanan surelerin cok uzaginda kalan bir adama riva’yi emanet etmek intihardir.

    hepimiz, galatasaray’imizin gelecegi icin gayrimenkullerin bir an once degerlendirilmesi konusunda hemfikiriz fakat o gun bugun degil arkadaslar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın